Ons verhaal

Toen het huis van onze grootouders verkocht werd, hebben we geen minuut getwijfeld. Zo veel herinneringen, zo’n prachtige ligging… Dit mocht niet verloren gaan. We kochten het boerenhuisje en begonnen na te denken. Wat zouden we ermee doen? Renovatie was geen optie gezien het huis in een te slechte staat was. Dan maar bouwen met respect voor de omgeving. Nu het huis af is en we het resultaat zien en ervaren, weten we dat alle tijd en moeite niet voor niets geweest zijn. Wij voelden ons onmiddellijk thuis en hopen onze klanten datzelfde gevoel te kunnen geven.

Vakanties die eindeloos duren …

Patrick, Crista en Elisa

hopen u te mogen ontmoeten

Crista Porreye

Crista Porreye

In dit huis woonden vroeger mijn grootouders. De plaats ligt me dan ook nauw aan het hart. Ik hou er zelf van om ergens goed ontvangen te worden en ga voor niet minder voor mijn eigen gasten. Voor een vakantie zonder zorgen, kunt u op mij rekenen.

Patrick Brouckaert

Patrick Brouckaert

Welkom in de Canadahoek. Wij zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het huis is op en top ingericht en er valt heel wat te ontdekken in en rond het huis. Hopelijk tot binnenkort?

Elisa Brouckaert

Elisa Brouckaert

Samen met mijn grote vriend Rocky kijk ik ernaar uit om mensen van overal te mogen leren kennen.
Ik hoop vooral dat iedereen zich hier amuseert, zowel de mensen die komen voor een rustvakantie als zij die houden van een sportief avontuur.
Stiekem denk ik wel dat dit het geval zal zijn.
Hopelijk zie ik u dus tijdens uw volgende vakantie!

PS: Rocky is mijn bijzondere haan… En dat kan je hier zien: