Ons concept: een vaste prijs waar alles in is inbegrepen! Wij zorgen voor wifi, elektriciteit, water , verwarming, hout voor de kachel, bed-, keuken- en badlinnen, eindschoonmaak,… Geen verrassingen achteraf.

Kamer één – iedereen welkom

Deze kamer ligt op de benedenverdieping en is geschikt voor bejaarde of minder mobiele mensen. De ruimte beschikt over een tweepersoonsbed en een private badkamer met douche, lavabo en toilet.

Kamer twee – voor de gezinnen

Deze kamer is in het bijzonder geschikt voor families met kinderen. Er staan een tweepersoonsbed met aparte matrassen en twee eenpersoonsbedden. De kamer is ruim en beschikt over een eigen badkamer met douche, lavabo en toilet.

Kamer drie – voor de dromers

Deze kamer zal u verbazen met zijn spectaculaire zicht op de sterrenhemel van de Westhoek. Er staat een tweepersoonsbed met aparte matrassen en de kamer deelt een lichte badkamer met kamer vier. De badkamer beschikt over een inloopdouche, een lavabo en een toilet.

Kamer vier – voor de genieters

Deze kamer wordt door een twaalf meter lange gang gescheiden van de familiekamer. Ideaal dus voor wie houdt van rust en stilte tijdens de nacht. Het uitzicht op de bossen is betoverend. De kamer heeft een tweepersoonsbed met aparte matrassen en deelt de comfortabele badkamer met kamer drie.

Laat u verleiden door De Canadahoek

Contacteer ons

 • stuur ons een email

  info@canadahoek.be

 • Bel ons

  Crista Porreye 0473 273617
  Patrick Brouckaert 0476 341293

 • Adres

  De Canadahoek
  Patrick, Crista en Elisa Brouckaert-Porreye
  Canadaweg 30
  8972 Proven
  Ondernemingsnr 0788.434.509 en 0788.435.695

  GPS: 50.883626, 2.687184